Impresszum

Regnum! Portál - Királyságban gondolkodunk.

Szerkeszti a szerkesztőbizottság: Szávoszt-Vass Dániel, Uhel Péter, Bálint Zoltán.

Dr. Guitman Barnabás
Gerhát Petra
Antall György
Fehér András
Tinku Balázs
Szabó Gábor
Galambos István
Stamler Ábel
Bardóczi Gábor
Hernády Judit
Megadja Gábor
D. Fekete Balázs
Érszegi Márk Aurél
vitéz dr. Uhel Péter Ágoston
Ummenhoffer István
Károlyi Tamás
Pánczél Hegedűs János (alapító, tulajdonos)
Dr. Nagy Csaba Attila
Németh Bálint
Barcsa-Turner Gábor
Csizér Márton

Külön köszönet: Balla Béla, Bánhalmi Balázs, Uhel Péter, Várszegi Csaba, Kiss Gábor, Varga András, Nacsa Gergely, Sasvári Péter, Dr. Guitman Barnabás, Szávoszt-Vass Dániel, Juhász Zsolt, Lázok László, Bálint Zoltán, dr. Szabó Szilárd, Zichy Eszter grófné.

Állandó támogatónk és partnerünk: Pro Regno Hungariæ Alapítvány

Kéziratokat, fotót, híreket, videókat várunk és egyeztetés után közöljük azokat a portálon!

Minden itteni írás a Regnum! Portál szellemi tulajdonát képezi, amelyeknek bevezetőjét (lead) mindenfajta változtatás nélkül, a forrásra mutató link, és a portál megnevezésével („Regnum! Portál”) szabadon felhasználhatóak. A szerkesztőbizottság és a tulajdonos fenntartja az itteni írások saját, nyomtatott kiadványban történő megjelentetésének jogát.

Amennyiben a Regnum! Portál egy egész írását át szeretné venni, különösen nyomtatott médiumban történő megjelenésre, ahhoz a Tulajdonos írásos beleegyezése szükséges minden esetben! A Regnum! Portál tulajdonát képező kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a portálunkra mutató link, illetve a portál nevének feltüntetésével („Regnum! Portál”) szabadon felhasználhatóak. Az utóközlések során felmerülő bármiféle módosításokhoz a Tulajdonos írásos beleegyezése szükséges minden esetben! Az hozzászólások (kommentek) nem feltétlenül tükrözik a Regnum! Portál véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem tudunk vállalni! A Regnum! Portál szellemiségét durván sértő, trágár hozzászólásokat minden külön figyelmeztetés nélkül, az első adandó alkalommal töröljük.

© Regnum! Portál, MMIX - MMXXIII. Minden jog fenntartva!
Pro Deo! Pro Rege! Pro Patria! - Istenért! Királyért! Hazáért!